Zakelijke portretfotografie

het begint bij een goed portret

Zichtbaarheid? moet dat nou? 

Door mijn lens gezien? ja! Door beeld in te zetten voor jouw onderneming kom je niet alleen professioneel over, maar je bent ook meteen in het bezit van een boost! Ook op gebied van zelfvertrouwen.

Of het nu om een zakelijk portret gaat of een uitgebreide beeldbank, het brengt altijd creativiteit mee en een boost om jezelf en/of product te showen.

Zet je zelf op nummer één door je nieuwsbrief, socialmedia, website en Linkedin krachtiger te maken doormiddel van beeld.

”Out of the Comfortzone, in to the light,,

Zakelijk portret nodig?

Stuur mij een app, mail of bel mij gewoon eventjes op.

zij gingen je voor

Claudia – Praktijk Lief voor jezelf

Bo is een doortastend en professionele fotografe, die exact weet hoe ze jou op de beste manier kan fotograferen. Ze geeft je bruikbare tips en heeft er kijk op hoe, waar en met wat jij het beste tot je recht komt. Of het nu een foto is voor je bedrijf of privé, je kan dit gerust aan Bo overlaten en vertrouwen op een mooi eindresultaat. Liefs van Claudia

 

Winkeltje van Manon

Bo is altijd super enthousiast. Het is fijn om met haar te werken! Ze heeft leuke ideeën en oog voor detail! Ik ben heel tevreden met het eind resultaat. De foto’s zijn levendig en fris!
Zo kreeg ik laatst nog een compliment over de foto’s in mijn Instabranding call.