Zakelijke portretfotografie

het begint bij een opvallend portret

Zichtbaarheid? moet dat nou? 

Door mijn lens gezien? ja! Door beeld in te zetten voor jouw onderneming kom je niet alleen professioneel over, maar je bent ook meteen in het bezit van een boost! Ook op gebied van zelfvertrouwen.

Of het nu om een zakelijk portret gaat of een uitgebreide beeldbank, het brengt altijd creativiteit mee en een boost om jezelf en/of product te showen.

Zet je zelf op nummer één door je nieuwsbrief, socialmedia, website en Linkedin krachtiger te maken doormiddel van beeld.

”Out of the Comfortzone, in to the light,,

Portret service ? Hoe werkt dat? 

Eerst hebben we contact, ik ben altijd erg benieuwd waarvoor je de foto’s nodig hebt. We bedenken meteen welke locatie daar het beste bij past. 

Daarna plannen we een datum en volgt de shoot. 

Na de shoot krijg een selectie te zien via een online galerie en vanuit daar kan je jouw mooiste portretten kiezen & downloaden.

Super snelle service.

Zakelijk portret nodig?

Stuur mij een app, mail of bel mij gewoon eventjes op.

zij gingen je voor

Priscilla – Graafland Consultancy

Mijn man en ik hebben allebei portretfoto’s laten maken door Bo. Bo barst van de goede ideeën en hierdoor ontstaan hele mooie foto’s. Ze is professioneel, creatief en bovendien erg grappig, wat de shoot tot een hele leuke ervaring maakt. We zijn allebei ontzettend blij met het resultaat en kunnen Bo aan iedereen aanbevelen!

Claudia – Praktijk Lief voor jezelf

Bo is een doortastend en professionele fotografe, die exact weet hoe ze jou op de beste manier kan fotograferen. Ze geeft je bruikbare tips en heeft er kijk op hoe, waar en met wat jij het beste tot je recht komt. Of het nu een foto is voor je bedrijf of privé, je kan dit gerust aan Bo overlaten en vertrouwen op een mooi eindresultaat. Liefs van Claudia

 

Manon. – Blend Store

Bo is altijd super enthousiast. Het is fijn om met haar te werken! Ze heeft leuke ideeën en oog voor detail! Ik ben heel tevreden met het eind resultaat. De foto’s zijn levendig en fris!
Zo kreeg ik laatst nog een compliment over de foto’s in mijn Instabranding call.

 

Belinda. – Anima Acupunctuur

Niet gedacht dat een foto shoot ontspannend en fijn kon zijn, maar dat was het zeker. Met de resultaten ben ik ook heel blij! Boofotoo is echt een aanrader