Volkswagen Business tour

 Touren, Netwerken & een beeldbank creëren!

meld je aan via het contact formulier!

 

Volkswagen netwerk shoot

101 namen voor dit Event! maar GE-WEL-DIG is hij zeker. Met een groep (7) ondernemers gaan we opstap in een Retro Volkswagenbusje. Kletsen, lekker eten en foto’s maken is de planning van de dag.

Iedereen krijgt individueel de kans om laagdrempelig maar toch uitdagend een beeldbank te creëren. Ondertussen wordt er lekker gegeten en je netwerk uitgebreid.

Win-win-win situatie!

Extra Informatie

Je mag meerdere kledingsetjes meenemen en gooi je tas ook vol met props die bij jouw business passen. Denk aan je laptop, product of gewoon iets wat je heel erg lekker vindt. (Chocolaatje ofzo).

Na de shoot krijg je van mij een link en in die link kan je jouw 5 leukste foto’s kiezen. Deze worden helemaal gefinetuned bij je afgeleverd. Scroll naar beneden om de toffe ondernemers te zien die al eerder meegingen.

 

Voor €397,- ga je al mee

prijzen zijn excl.btw maar incl. plezier!

zij gingen je voor

Mana Jewelry: Super leuke dag! Met super mooi resultaat! Wij zijn erg blij met de foto’s!

Healthy by Elisa: Altijd een mooi resultaat bij Bo. Ze geeft je een comfortabel gevoel voor de camera en dat is een kunst! Bedankt voor alle mooie platen en tot de volgende shoot

Jurist op Sneakers – Esmerald: Het was hartstikke leuk om mee te gaan met de Volkswagen Tour! Goed geregeld en mijn netwerk weer uitgebreid.