Hi, ik ben Bo Theijs, Ruim 10 jaar fotografe!

Kom hieronder meer over mij te weten

DIT BEN IK

Ik ben dol op Newborns, gek van food en ik word mega gelukkig van aanstaande ouders, zwangeren dames. Mooie bolle buiken en de liefde die ervan afspat! Dit zijn de momenten die ik heel graag vastleg.

Naast mijn liefde voor portretfotografie maak ik beeldbanken die goed aansluiten bij jouw onderneming. Voor de Beautybranch leg ik de fijnste producten vast en natuurlijk breng ik de behandelingen in beeld. Voor de Foodindustrie leg ik de meest mooiste gerechten voor je vast, maar dat is niet het enige.

Ben je benieuwd wat ik voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met mij op.

Hoe werkt een shoot?

Ik ben erg nieuwsgierig en benieuwd naar wie jullie zijn. Ik vind het zelf altijd prettig om even te bellen of via de app wat ideeën met elkaar te delen. De reportages zijn veelal op locatie.

Zijn jullie echte buiten mensen en worden jullie blij van een bosrijke omgeving, dan gaan we lekker de bossen in of we maken een mooie wandeling op de Heide. Als jullie liever je favorieten bar willen opzoeken, dan gaan we daar aan de slag. Is jullie eigen plekje thuis net zo fijn, ik kom graag langs!

Hoe werkt een zakelijk pakket?

Voor de zakelijke klanten, kom ik graag bij je langs om jou en je onderneming te leren kennen. Zit jouw onderneming niet om de hoek? Geen probleem, ik kom jullie kant op of we hebben eerst telefonisch contact. 
Benieuwd naar de kosten? Check de pagina of de prijslijst.

‛‛FOREVER, MAKING MEMORIES‚‚