Zij gingen je voor!

Jane CKX Fine-Tuning your storie:

De Volkswagentour met Bo is een fantastisch feestje! Alles klopte aan die dag, de oude Volkswagenbus met de geruite gordijntjes en de rieten picknickmanden, het gezellige geklets met de meiden onderling en de superrelaxte manier waarop Bo de foto’s maakte. Bo is niet alleen ontzettend creatief en weet precies de leuke plekjes voor een shoot te vinden, ze gaat ook nog eens tot het uiterste om jou mooi op de gevoelige plaat te zetten. Dat is ook te zien aan het resultaat, prachtige foto” die overal voor in kunt zetten. En als er weer een tour wordt georganiseerd hoef ik niet lang te twijfelen, dan ga ik uiteraard weer gezellig mee, want dit was zo waanzinnig leuk!

Winkeltje van Manon

Bo is altijd super enthousiast. Het is fijn om met haar te werken! Ze heeft leuke ideeën en oog voor detail! Ik ben heel tevreden met het eind resultaat, de foto’s zijn levendig en fris!

Lizzy – High Potential Factory

Bo heeft inmiddels al meerdere super mooie zakelijke portretfoto’s van mij gemaakt. Het eindresultaat is echt verbazingwekkend goed en compleet in lijn met de uitstraling van mijn bedrijf.
Bij Bo ben je écht in goede handen en kan je vertrouwen op een heel mooi eindresultaat!

Savannah: Doe eeeeeven normaal… wat een gave serie heb je gemaakt!! Wauw wauw WAUW!! 🤩 Haast een beetje ontroerd omdat je me zo krachtig heb neer weten te zetten. Dank je wel!

Super waardevol!

Monique – fit en vitaal coaching

Met Bo op pad geweest met de Volkswagen tour. Gezellig netwerken in een ongedwongen sfeer, heerlijke lunch en vooral prachtige foto’s! Mijn beeldbank kan er weer een tijdje tegenaan. Bedankt , Bo!

De Vijf Suites: Bo heeft voor onze B&B de professionele foto’s gemaakt voor onze nieuwe website. Dat doet ze met veel aandacht, precisie en vakmanschap. Ze rust niet voordat de perfecte foto is gemaakt en dat alles in een relaxte en ontspannen sfeer. We zijn erg blij met haar en het eindresultaat. Top!

Ilse: De Bewuste Boekhouder

Fijne fotograaf voor iedereen die niet graag op de foto gaat maar wel van confetti houdt.