Hi, Ik ben Bo!

 

Jouw fotograaf in de regio Utrecht, maar ook daarbuiten!

 

Al Ruim 10 jaar fotografeer ik met heel veel liefde en plezier. Ik ben dol op Newborns, gek van food en ik word mega gelukkig van zwangeren stelletjes! Mooie bollen buiken en de liefde die er van afspat! Dit zijn de momenten die ik heel graag vastleg.

 

Naast mijn liefde voor portretfotografie maak ik beeldbanken die goed aansluiten bij jouw onderneming. Voor de Beautybranch leg ik de fijnste producten vast en natuurlijk breng ik de behandelingen in beeld. Voor de Foodindustrie leg ik de meest mooiste gerechten voor je vast, maar dit is niet het enige.

Ben je benieuwd wat ik voor jouw bedrijf kan betekenen? Stuur mij gerust een bericht of bel mij direct op.

 

Neem gerust een kijkje op mijn Instagram.

 

Hoe werkt een shoot?

Ik ben erg nieuwsgierig en benieuwd naar hoe jullie zijn en welke stijl bij jullie past. Ik vind het zelf altijd prettig om even te bellen of via de app wat ideeën met elkaar te delen. De reportages zijn veelal op locatie.

Zijn jullie echte buiten mensen en worden jullie blij van een bosrijke omgeving? dan gaan we lekker de bossen in of we maken een mooie wandeling op de Heide. Als jullie liever je favorieten bar willen opzoeken, dan gaan we daar aan de slag. Is jullie eigen plekje thuis net zo fijn, ik kom graag langs!

 

Hoe werkt een zakelijk pakket?

Voor de zakelijke klanten, Ik kom graag bij je langs om jou en je onderneming te leren kennen. Zit jouw onderneming niet om de hoek? geen probleem, ik kom jullie kant op of we hebben eerst telefonisch contact. 

Benieuwd naar de kosten? Ik maak graag een passende offerte. Neem contact met mij op.

 

 


‛‛Forever, making memories‚‚

 

Werkzaamheden worden verricht volgens de meest actuele richtlijnen van het RIVM.

Lees meer over mij

Love & Lifestyle

Samen een shoot doen is echt niet alleen maar dicht tegen elkaar staan. Maar juist lol maken, de grens opzoeken en vooral lekker jullie zelf kunnen zijn.

Lees meer

Bump's & Baby's

Er is een iniminie mensje onderweg. Laat je kleintje vastleggen in deze bijzondere periode.

Lees meer

Familie

Ik fotografeer jullie als gezin het liefst buiten! Vooral als er kleine kindjes bij zijn, zij hebben dan mooi de ruimte en Uiteraard is deze ook in lifestyle te boeken. Heerlijk in jullie eigen huis/omgeving. Pak het pak koekjes er maar bij want dit wordt een gezellig boel.

Lees meer

Zakelijk

Waarom beeld voor je bedrijf? Eigen beelden voor je bedrijf zijn alleen zinvol als je zichtbaar wilt zijn, wilt laten zien wat jij te bieden hebt en wat jouw onderneming nu zo onderscheid van anderen! Met een goed uitgewerkte beeldbank (geen 100 beelden van hetzelfde). Dit zijn doordachte beelden die je direct kan inzetten en aansluiten bij jouw bedrijf. En nog belangrijker die bij jezelf passen! Laat LinkedIn of op andere social media je beste kant zien, en zorg dat je jouw bedrijf met het inzetten van een beeldbank professionaliseert.

Lees meer