Bump's & Baby's

Yes, Inimini mensje on the way!
Laat deze bijzondere tijd vastleggen in een combideal! Jouw zwangerschap vliegt voorbij en het is heel waardevol om deze vast te leggen! en 2 of 3 weken na de geboorte kom ik langs om jullie gezinnetje te fotograferen.

Bumpsshoot
Vindt plaats op locatie of bij jullie thuis, en wordt meestal tussen de 37 en 38 weken gedaan.

Baby (Newborn)
De shoot vindt plaats bij jullie thuis. Als het lukt tussen de 2 a 3 weken. Ze slapen nog veel en zijn net wat fijner te fotograferen. Zijn er grotere broers en zussen bij? Natuurlijk gaan hun ook op de foto.

Info
Zorg ervoor dat de baby gegeten heeft wanneer we met de shoot beginnen. Het mag ook lekker warm zijn op de kamer. Het liefst heb ik een ruimte waar het meeste daglicht naar binnenkomt. Dit kan de slaapkamer zijn of eventueel beneden in de woonkamer. Mijn voorkeur gaat uit naar de slaapkamer. Heb je een dekentje wat gemaakt is door oma of een vriend/in leg deze zeker klaar en ik ga er mee aan de slag. Lichte kleertjes vind ik altijd erg mooi. Ik neem voor al mijn shoots de tijd maar voor deze shoots nog meer. Je zult net zien dat je baby z’n dagje niet heeft, en in het ergste geval kom ik nog een keertje terug.

Aanrader
Laat een album van jullie minimensje maken. Uit ervaring kan ik spreken dat ze veel te snel groot worden en het is dan heerlijk om terug te kunnen gaan naar de babytijd.

Sit back and enjoy
Je ontvangt van mij kort na de reportage de factuur. Je kunt deze factuur binnen 2 weken betalen. Heb je betaald, dan krijg je toegang tot een online galerie waar je je foto’s kunt downloaden.

Een album duurt even wat langer. Maar er is dan al wel voorpret.

Combideal €280,-

Bumbs los te boeken
180,00
Zwangerschapsshoot - lifestyle
Op locatie of thuis
20 a 30 foto’s
Foto’s via online galerie
Incl. Reiskosten binnen Veenendaal
Newborn los te boeken
125,00
Newborn - lifestyle
Bij jullie thuis
Album 30x30 cm (optie)
Foto’s via online galerie
Incl. reiskosten binnen Veenendaal

Contact

Heb je interesse en/of vragen over wat ik voor jou kan betekenen?

Neem contact op